sâmbătă, 31 octombrie 2015

Valea Malinului

Bucegi, un platou numa' bun de jucat fotbal si plin de bucuresteni, cam asta este imaginea mea despre acesti munti. Alin T. insa imi spune ca nu am vazut nimic din Bucegi si ca sa ma convinga ma invita la o tura pe valea Malinului. Mergem cu un grup numeros, in jur de 14 insa toata lumea este in forma si dornica de o zi plina asa ca se merge sustinut inca de la inceput.
Practic o sa urmam o vale de abrupt, Valea Malinului care o sa ne scoata in platoul Bucegi undeva in zona varfului Costila. In total avem cam 1200m diferenta de nivel pe care ii urcam pe un fel de canion...din loc in loc trebuie sa si cataram..superb.
toamna in Bucegi
toamna in Bucegi
Valea Malinului
Valea Malinului
Valea Malinului
Valea Malinului
Daca pe vale fiind la umbra a fost cam rece odata ce iesim in platou totul se schimba, apare si vantul insa soarele ne incalzeste placut. Luam pranzul sub varful Costila iar apoi ne indreptam spre jepii mici pe unde coboram spre Busteni la masini
Crucea Eroilor
Vf. Costila
platoul Bucegilor
platoul Bucegilor
platoul Bucegilor
poze de grup
Jepii mici
O tura superba care m-a facut sa imi schimb parerea despre acesti munti, cu siguranta voi reveni pentru aceste vai de abrupt, o imbinare reusita de tracking si catarare usoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu