joi, 1 octombrie 2015

Team building - Ighiu

Anul acesta colegii au ales satul Ighiu pentru team building. Ca de obicei ma ocup de organizarea excursiei iar traseul ales  fost:
Cheile Intregalde - Sat Intregalde  - Tecsesti - Piatra Cetii - Valea Intregalde

Am lasat autobuzul in tabara scolara de pe valea Intregaldei, unde locul de parcare este destul de mare. O surpriza placuta a fost drumul de acces care acum este asfaltat pana la intrarea in chei. La plecare am facut o poza de grup, suntem vreo 26 in total.
Imediat dupa intrarea in satul Intregalde un indicator ne indruma sa parasim drumul principal si sa urcam prin livezilor oamenilor catre Piatra Cetii. Urcusul abrupt, bine marcat ne scoate in curand deasupra peretilor ce formeaza cheile intregaldelor.

De aici poteca ne poarta pe marginea cheilor printr-o padure rara pana in poienile din apropierea satului Tecsesti. In departare incepe sa se zareasca Piatra Cetii

Dupa o pauza de masa  ne potolim setea cu apa rece de la izvorul din satul Tecsesti si apoi incepem urcusul catre Piatra Cetii. Urcusul dureaza cam 45min iar privelistea de pe varf merita tot efortul.
Coborarea de pe Piatra Cetii
Vedere de pe Piatra Cetii
Vedere de pe Piatra Cetii spre Valea Muresului
Vedere de pe Piatra Cetii spre Nord
Cheile Rametului
La intoarcerea spre Timisoara am oprit in Alba Iulia sa vizitam cetetea proaspat renovata.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu